Rekommendationer & recensioner

"Otroligt fin och mysig butik, fick en härlig upplevelse av personal och fanns väldigt mycket fina olika inrednings detaljer och saker som jag fick med mig hem och vill komma tillbaka till för att köpa. Super nöjd och rekommenderar stort!"

Miranda Rytterstam 

"Så himla fin butik och fina produkter!"

Maria Jansson 

"Tittade förbi den här pärlan i Upplands Väsby som varmt kan rekommenderas. Bor en bit bort men ddet breda utbudet i kombination med kundbemötandet i världsklass gjorde besöket värt en omväg. På Återseende! "

Erik Pahlberg 

"Efter att Lucas och Malin på LyckligaHem stylade min lägenhet inför försäljning med lyckat resultat så fick dem även uppdraget att inreda mitt nya hem. Resultatet vart helt otroligt! Rekommenderar starkt att kontakta LyckligaHem när du vill få maximalt betalt vid försäljning eller bara vill trivas extra mycket hemma. Tack för denna gång, vi hörs!"

Alex Akinay 

"Snygga dekorationer och väldigt hjälpsam personal som bjuder på goda råd och insikter kring inredning och design! 5/5!"

Joshua Akena 

"Har gjort ett par besök i butiken och känner mig alltid så välkommen! Går alltid där ifrån med fina saker som uppskattas hemma! "

Jacob Slotte 

"Extremt bra bemötande och en väldigt mysig butik, lätt att hitta saker man ville ha eftersom att allt är så fint! "

Alexander Wange 

"Supermysig butik med fin inredning!"

Sofie Finnsson 

"Magiskt bemötande och väligt fint utbud på hemtrevliga saker till hemmet. Rekommenderar varmt"

Simon Wallunger 

"Jag var inne i butiken här om dagen och wow säger jag bara" Dels har de allt man vill ha till hemmet och sen var servicen så bra. Jag ville ha en fin vas och ljushållare till mitt bord men hade svårt själv att matcha det bra och fick hjälp av snälla Malin som plockade ut exakt det jag var ute efter och såg till att allt såg perfekt ut tillsammans. Tack ännu en gång för all hjälp!"

Michelle Khan 

"Var inne i butiken och fick väldigt bra service! Stort utbud och mycket variation som passar alla hem."

Mohhis Reda 

"Rekommenderar varmt denna fina butik"

Jennie Mohlin

"De stylade min lägenhet inför visning och jag blev sååå nöjd med resultatet! Wow säger jag bara. Malin och Lucas är super proffsiga och trevliga! Rekommenderar dem verkligen"

Elin Norén 

"Fick hjälp med styling inför en lägenhetsförsäljning & blev väldigt nöjd med resultatet! Det var stilrent & hemtrevligt med en touch av lyx! Både Malin & Lucas var lätta att kommunicera och byta idéer med och dom anpassade stylingen utifrån min "stil". Rekommenderar verkligen LyckligaHem! "

Linn Eriksson 

"Fick hjälp att styla lägenheten till fotografering inför försäljning, resultatet blev helt drömmigt både i lägenheten och balkongen. Rekommenderar verkligen LyckligaHem och Malin och Lucas!"

Elin Olsson