Villkor och föreskrifter

Köpvillkor / Allmänna villkor

1. Allmänt

Dessa köpvillkor, allmänna villkor ("Villkoren") gäller endast när du som konsument ("Kunden") gör en beställning via vår e-shop, www.lyckligahem.com. Avtal ingås då mellan konsument och LyckligaHem Inredning & Homestyling med organisationsnummer 950925-8464. Bindande avtal gäller först när LyckligaHem Inredning & Homestyling har bekräftat din beställning i en orderbekräftelse som skickats till dig via e-post.

LyckligaHem Inredning & Homestyling förbehåller sig rätten att i enskilda fall neka eller ändra i en beställning om tex felaktiga personuppgifter angivits eller om betalningsanmärkningar finns.

LyckligaHem Inredning & Homestyling strävar efter att all information som står på webbshoppen är korrekt. Vi reserverar oss för eventuella bild- och skrivfel och felaktigt angivna prisuppgifter. Vi förbehåller oss rätten att ändra felaktiga uppgifter och även justering av priser vid valutakursförändringar och prisjusteringar hos leverantörer.
Om felaktig information skulle ha angivits på hemsidan kommer LyckligaHem Inredning & Homestyling att meddela er om detta och invänta med ett godkännande från er innan orderläggning och skulle du inte godkänna ändringen har du rätt att återkalla din beställning.

Bolagsinformation
LyckligaHem Inredning & Homestyling
Fyrklövergatan 11
194 49 Upplands Väsby
Telefon: 076-070 73 10
Mail: lyckligahem@hotmail.com
V.A.T nr: SE950925846401


2. Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen så har du rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från och med det datumet som du tar emot varan. Du har rätt att undersöka varan men för att kunna returnera varan måste den vara i oförändrat skick. Du får inte använda varan eller skada den. Varan skickas tillbaka i samma skicka som du mottog den i och i sin originalförpackning.

Om ni som kund vill åberopa ångerrätten och returnera varan så ska ni kontakta oss på lyckligahem@hotmail.com

Från det att ni meddelat oss och vi har kommit överens om att varan skall returneras skall detta göras inom tre arbetsdagar, om inget annat är överenskommet. Ni står för returfrakten och vi löser inte ut eventuella postförskott eller efterkrav.
Du ansvarar för varans skick efter det att du har tagit emot varan samt under hela returfrakten tillbaka till oss, till och med att vi har tagit emot varan. Det är därför viktigt att du skickar tillbaka varan väl emballerad och helst i sitt originalemballage. Tänk på att förpacka varan ordentligt. 
När vi mottagit varan så kontrollerar vi att den är oskadd och återbetalning sker så snabbt som möjligt.
Ångerrätten gäller inte om det är en specialtillverkad vara enligt dina önskemål. Vi förbehåller oss rätten att göra en värdeminskning om du har använt varan, eller om förpackningen är förstörd.

Returadress
LyckligaHem Inredning & Homestyling 
Fyrklövergatan 11
194 49 Upplands Väsby

Observera! Önskar ni en färdigadresserad retursedel från oss så skickas denna via mejl till er och då behöver ni ha tillgång till en skrivare för att skriva ut etiketten. Etiketten behöver inte vara skriven på en sk klisteretikett utan det går bra med vanligt vitt papper men däremot behöver den tejpas med genomskinligt tejp så att hela etiketten kan läsas av transportören. Ni debiteras sedan för den faktiska returkostnaden ink kostnad för retursedel.

Outlösta paket
Paketet ligger kvar hos ombudet i 14 dagar, om du inte hämtar ut ditt paket sänds det i retur av fraktbolaget till oss. Du debiteras då en avgift om300 kronor för alla de omkostnader som drabbar oss.

Ett paket som går tillbaka till oss outlöst räknas inte som nyttjande av ångerrätten. 

3. Priser

Samtliga priser är angivna i SEK inkl. 25% moms.

Kostnader för frakt och ev betalningsavgifter tillkommer.

Priser i butik och online kan variera och vi förbehåller oss rätten att ändra våra priser.

4. Leveranstid

Paketen skickas med PostNord och leveranstiden är 3-5 vardagar. Har vi inte varan hemma i lager kan leveranstiden bli något försenat. Du som kund bli informerad om detta skulle ske.

LyckligaHem Inredning & Homestyling säljer och levererar endast inom Sverige. Önskar du leverans till ett annat land vänligen kontakta oss.

5. Fraktpriser

Frakten ligger på 49SEK 

Beställningar över 1500SEK ingår i priset. 

6. Retur och reklamation

Om ett paket är skadat vid uthämtning hos ett ombud skall detta anmälas direkt hos ombudet och säkerställas att detta noteras på kvittensen för att en reklamation för transportskada skall gälla! Samma gäller för möbler då leverans sker till leveransadressen.

Felaktig eller skadad vara samt dolda transportskador ber vi dig anmäla till oss inom 7 dagar, bifoga bild och sändningsnummer i ett e-mail till lyckligahem@hotmail.com. Vi står för returfrakten vid fel eller reklamation, mer information om hur du går tillväga får du när du kontaktat oss.

Vårt mål är att alltid lösa det så att alla känner sig nöjda men skulle en eventuell tvist uppstå vid reklamation så följer vi Allmänna Reklamationsnämndens beslut.

7. Betalningssätt

Banköverföreing eller Swish 

8. Återbetalning

Återbetalning vid en retur eller reklamation sker så fort vi mottagit varan samt kontrollerat dess skick. Återbetalningen sker normalt sett via det betalmedel som använts vid beställningen om vi inte kommit överens om något annat.

9. Personuppgifter

LyckligaHem Inredning & Homestyling behandlar personuppgifter i enlighet med GDPR. I samband med din registrering och beställning godkänner du att LyckligaHem Inredning & Homestyling lagrar och använder dina personuppgifter för att fullgöra våra förpliktelser i samband med beställningen.

Vi lämnar inte ut dina personuppgifter till någon tredje part förutom om detta är nödvändigt för att kunna genomföra ordern/avtalet med dig eller om detta skulle krävas enligt lag.

Du kan när som helst kontakta oss för att ta del av uppgifterna, ändra eller radera dem.